X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Pearl Blanc de Rosé 0,75 l - Penušavo roze vino

Šifra: WL1188

Proizvod trenutno nije na stanju.
2.180,00 RSD

Penušavo roze vino, kupaža Šardonea i Pinot Noira, bogatih voćnih aroma, 11.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Pearl Blanc de Rosé je penušavo roze vino nastalo kupažom belog vina Šardone i crnog vina Pino Noir, odležanog na talogu nekoliko godina bez zaostalog šećera i pod pritiskom od skoro 4 bara.

Pearl Blanc de Rose ima bledo ružičastu boju i bogatu penu sa cvetnom završnicom.

 

Bogate arome jagode, maline, brusnice, lubenice, zrele kore citrusa, elegantne cvetne nijanse praćene osvežavajućom kiselinom i srednjeg tela.

Preporučuje se za konzumaciju na temperaturi od 4-6°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.