X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Sauvignon Blanc 0,75l - Belo vino

Šifra: WL1195

2.040,00 RSD

Belo vino, sorte Sovinjon Beli, prijatnog ukusa, kremaste strukture, 12% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Sauvignon Blanc – suvo, belo vino, bledo limun žute boje sa zelenim refleksima.

Izuzetna kompleksnost sa pirazinskim aromama zelene paprike, lista paradajza i voćnim aromama kore limuna, grejpfruta i bele breskve, koje evoluiraju u slatke arome egzotičnog voća.

 

Prijatnog ukusa nežne kiselosti, kremaste strukture i srednje intenzivnog tela i ukusa citrusa, egzotičnog i koštičavog voća, izuzetno dugog završetka.

Preporučujemo konzumiranje uz salate od lisnatog povrća, specijalitete na bazi špargle i graška, kozjeg sira ili pilećeg mesa sa sosom od kozjeg sira i morske ribe pripremljene na mediteranski način sa puno začina.

Služi se na temperaturi od 10-12°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.