X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Pearl Sparkling Rosé 0,75 l - Penušavo roze vino

Šifra: WL1140

Proizvod trenutno nije na stanju.
1.720,00 RSD

Penušavo roze vino, kupaža Šardonea i Pinot Noira, sa aromama bobičastog voća i 11.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Pearl Sparkling Rosé – suvo, penušavo vino, elegantne ružičaste boje sa kristalnim refleksom svojom prefinjenošću bogato budi čula ukusa.

Zavodljivi mehurići, posledica šarmat tehnologije,  vas uvode u svet aroma finog crvenog bobičastog voća i prezrelog citrusa, dok osvežavajuća kiselost i lagano telo podstiču apetit.

 

Preporučujemo serviranje u kombinaciji sa laganom prženom hranom, prženom rečnom ribom i salatama od svežeg voća.

Služiti dobro ohlađeno na temperaturi od 4-6°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.