X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Pearl Blanc de Rosé 0,75 l - Penušavo roze vino

Šifra: WL1188

2.180,00 RSD

Penušavo roze vino, kupaža Šardonea i Pinot Noira, bogatih voćnih aroma, 11.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Deklaracija

Pearl Blanc de Rosé je penušavo roze vino nastalo kupažom belog vina Šardone i crnog vina Pino Noir, odležanog na talogu nekoliko godina bez zaostalog šećera i pod pritiskom od skoro 4 bara.

Pearl Blanc de Rose ima bledo ružičastu boju i bogatu penu sa cvetnom završnicom.

 

Bogate arome jagode, maline, brusnice, lubenice, zrele kore citrusa, elegantne cvetne nijanse praćene osvežavajućom kiselinom i srednjeg tela.

Preporučuje se za konzumaciju na temperaturi od 4-6°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2023 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.