X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Pearl Blanc de Blanc 0,75 l - Penušavo belo vino

Šifra: WL1171

Proizvod trenutno nije na stanju.
2.180,00 RSD

Penušavo belo vino, sorte Šardone, osvežavajuće kiselosti i voćnih aroma, 11.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Pearl Blanc de Blanc je penušavo belo vino napravljeno od selekcije belih vina sorte Šardone, odležanih na talogu više godina bez ostataka šećera i skoro 4 bara pritiska.

Njegovu bledo žutu boju sa zelenim odsjajima upotpunjuje bogata pena.


Bogate arome žute jabuke, kruške, zrelog citrusa, elegantne cvetne nijanse praćene osvežavajućom kiselinom i srednje telo probudiće vaš apetit.

Odlično se slaže sa laganim morskim plodovima i azijskom kuhinjom.

Konzumirati dobro ohlađeno na temperaturi od 4-6°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.