X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Erigon Kratošija 0,75l - Crveno vino

Šifra: WL1089

1.840,00 RSD

Crveno vino, sorte Kratošija, kompleksnih aroma crvenog voća, 15.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Erigon Kratošija – crveno, suvo vino, od autohtone sorte grožđa Kratošija. Prelepe tamno rubin crvene boje sa kristalnim odsjajima.

Zavodljiva kompleksna aroma prezrele kupine, maline, crne trešnje, suve šljive, diskretne mineralnosti i slatkih začina.

Na nepcu, sočna i nežna kiselost praćena elegantnim baršunastim taninima, punog tela i dugog završetka.


Preporučujemo serviranje u kombinaciji sa specijalitetima od mesa sa roštilja, tradicionalnim mesnim specijalitetima i zrelim sirevima.

Služi se na temperaturi od 16-18°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.