X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Erigon Cuvée 0,75l - Crveno vino

Šifra: WL1065

1.840,00 RSD

Crveno vino, kupaža Kaberne Sovinjona, Merloa i Syraha sa prijatnim aromama, 15% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Erigon Cuvée – suvo, crveno vino, napravljeno kupažom Kaberne Sovinjona 50%, Merloa 30% i Syrah 20%. Intenzivne rubin crvene boje sa predivnom jasnoćom.

Na nosu će vas osvojiti prijatne arome zrelog crnog i crvenog šumskog voća, slatkih začina, diskretne mineralnosti i zavodljivih cvetnih mirisa.


Ukusi crnog šumskog voća, kafe i čokolade, suptilne kiseline, zreli tanini i puno telo čine da ukus ovog vina traje dugo i beskrajno.

Preporučujemo da ga kombinujete sa specijalitetima od crvenog mesa, roštiljem na ćumur i zrelim punomasnim sirom.

Služi se na temperaturi od 16-18°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.