X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med
Izdvajamo

Lazar Alure Pinot Noir 0,75l - Crveno vino

Šifra: WL1096

2.180,00 RSD

Crveno vino, sorte Pinot Noir, složenog je ukusa sa aromama crvenog voća, 13.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Alure Pinot Noir, složeno crveno vino je odležavalo 24 meseca u novim buradima od francuskog hrasta, a zatim još 12 meseci u samoj boci.

Intenzivne rubin crvene boje, na nosu ima arome zrele ribizle sa složenim ukusom jagode, maline i dugim ukusom čokolade.

Potiče iz čistog ekološkog okruženja na 500m nadmorske visine.

 

Preporučujemo serviranje uz mesne specijalitete sa roštilja, „plavu“ ribu, zrele sireve.

Služi se na temperaturi od 16-18°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.