X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med
Gojković med

Lazar Alšar 0,75 l - Crveno vino

Šifra: WL1263

16.380,00 RSD

Crveno vino, kupaža Kaberne Sovinjona, Merloa i Kaberne Franka sa jakim ukusom, 15.5% alkohola

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Alšar – suvo, crveno vino je nastalo kupažom Kaberne Sovinjona, Merloa i Kaberne Franka iz najboljeg teroara tikveškog vinogorja.

Proizvedeno od pažljivo odabranog i ručno branog grožđa, odležalo preko 30 meseci u novim francuskim hrastovim buradima i dodatnih 24 meseca u boci.

Aromatizovano crnim  šumskim voćem, zrelim crnim šljivama, tamnom čokoladom, kafom. Na nepcu ima izuzetnu dubinu, punog tela, elegantnih i svilenkastih tanina, veoma duge završnice.

 

Odlično se kombinuje uz divljač, teleće odreske na žaru, začinjene dimljene kobasice i deserte od tamne čokolade.

Preporučena temperatura serviranja 18°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.