X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med

Draganić Cavalier Cuvee 0,75 l - Crveno vino

Šifra: WD2662

1.860,00 RSD

Crveno vino, kupaža tri sorte grožđa, voćnih aroma sa 14,5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

Cavalier Cuvee je crveno suvo vino, kupaža tri sorte grožđa Cuvee Sangiovese 55%, Merlot 25%, Cabernet Sauvignon 20%. Odiše zadivljujućim mirisnim tonovima sitnog bobičastog voća dodatno upotpunjenim notama ljubičastog cveća i nane.

Zrači energijom, nesvakidašnjim balansom i izraženom strukturom. Na nepcima se osete sočne kupine, kora narandže i sladić isprepleten rafiniranim taninima zaduženim za dugu završnicu.

Da biste u potpunosti uživali u njegovim ukusnim čarima poslužite ga na temperaturi od 14-16°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.