X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med

Draganić Cavalier Cuvee 0,75 l - Crveno vino

Šifra: WD2662

1.860,00 RSD

Crveno vino, kupaža tri sorte grožđa, voćnih aroma sa 14,5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Deklaracija

Cavalier Cuvee je crveno suvo vino, kupaža tri sorte grožđa Cuvee Sangiovese 55%, Merlot 25%, Cabernet Sauvignon 20%. Odiše zadivljujućim mirisnim tonovima sitnog bobičastog voća dodatno upotpunjenim notama ljubičastog cveća i nane.

Zrači energijom, nesvakidašnjim balansom i izraženom strukturom. Na nepcima se osete sočne kupine, kora narandže i sladić isprepleten rafiniranim taninima zaduženim za dugu završnicu.

Da biste u potpunosti uživali u njegovim ukusnim čarima poslužite ga na temperaturi od 14-16°C.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2023 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.