X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med

Budimir TAMJANIKA BUDIMIR 0,75 l - Belo vino

Šifra: WB8049

1.164,00 RSD

Belo vino, sorte grožđa Temjanika, egzotičnih voćnih aroma sa 13% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Deklaracija

TAMJANIKA BUDIMIR je suvo, belo vino, svetlo žute boje. Nosi ime u čast dede Budimira, čija su posvećenost prema Tamjanici i poznavanje vinskog sveta koren filozofije Vinarije Budimir.

Modernog je i egzotičnog stila, srednjeg tela, sa slatkim mirisnim aromama zove i tropskog voća praćenih citrusom i medom. Odiše hrskavošću, svežinom, laganošću i izuzetnom pitkošću.

Preporučujemo serviranje uz tradicionalna predjela, mlade sireve, mladi kajmak, hrskave duvan čvarke ili domaće sušene kobasice.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2023 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.