X
Menu
Logo
Search
Wishlist0
Cart0
search
Gojković med

Budimir MARGVS MARGI 0,75 l - Belo vino

Šifra: WB8056

1.440,00 RSD

Belo vino, sorte grožđa Rajnski Rizling, svežih voćnih nota sa 12.5% alkohola.

Količina:

wishlist

Dostava

cancel

Mesto isporuke poruče ne robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije. Isporuku proizvoda poručenih na sajtu winea.rs vrši kurirska služba „YU – PD Express“ d.o.o . Beograd – D Express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16h, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Okvirni rok isporuke je do 3 radna dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (3 radna dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Informacije

cancel

Više informacija nije dostupno.

Povraćaj

cancel

Više informacija nije dostupno.

Opis proizvoda
Specifikacija
Deklaracija

MARGVS MARGI je suvo, belo vino žute boje, jačeg inteziteta, rađeno u starom tradicionalnom stilu. Ime vina inspirisano je latinskim nazivom za Veliku Moravu koja protiče kroz oblast Tri Morave.

Sadrži jake ali prijatne kiseline, sveže note zrelih jabuka i tosta obogaćenih čistim citrusnim i mineralnim notama. Ovo vino dobilo je 89 poena od vinskog kritičara Roberta Parkera.

Preporučujemo uparivanje uz razne vrste pečenja, kuvana jela, zapečena jela sa mesom ili uz masniju rečnu ribu.

Možda će vas zanimati

Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
Winea
© 2024 Winea | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.